Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se

Över 30 års erfarenhet

Om Derma ProMedical AB

Din leverantör av avancerad hudvård och resultatinriktade behandlingar
– Högsta renommé och gedigen erfarenhet! 

Derma ProMedical AB grundades 1997 och är ett dynamiskt företag genomsyrat av vårt motto ”Kvalitet, Kunskap och Känsla”. Vår affärsidé är distribution och utbildning av Avancerad Hudvård, Högteknologiska Utrustningar och Instrument med utgångspunkt i Estetisk Dermatologi. Vår portfölj omfattar ”State of the Art” koncept (produkter och behandlingar) för den moderna professionella verksamheten där tillverkningsprocesser är kvalitetssäkrade och granskade enligt ISO 13845. Våra koncepts säkerhet och prestanda är i huvudsak kliniskt dokumenterade och välbeprövade med lång erfarenhetsbas.
- Din garanti för kvalitet!

Derma ProMedical driver även egen klinikverksamhet sedan 1990. Med över 30 års erfarenhet kan vi hudvårdsbranschen! Vi är sedan 2006 ett Trippel A-rankat företag. Vår långa bransch- & företagserfarenhet samt nära kontakt med slutkonsumenten gör Derma ProMedical unik som leverantör. Vi är servicemedlem till SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) sedan 1997. Vintern 2013 utnämndes vi till en finalist i Entrepreneur of the Year.
- Din garanti för vår seriositet!

Vart finns Derma ProMedical?

Derma ProMedical ligger beläget i Anderstorp Småland, mitt i den beryktade och företagstäta ”Gnosjöregionen” känd för aktiv företagsamhet. Vi kännetecknas och präglas starkt av vårt motto ”Kvalitet, Kunskap och Känsla”.       

Företagets grundare och ägare

Vårt team leds av Elizabeth Moberg, som förutom VD och företagets grundare, är aktiv Aukt.Hudterapeut och Cert.Hudhygienist med innehav av Mästarbrev, IPL- och Diatermicertifikat. I vår egen klinik använder vi dagligen och med lång erfarenhet de produkter och de behandlingar vi representerar. Det ger Dig en unik trygghet och garanti för absolut behandlingssupport med känsla både för Dig som professionell utövare och Din kund/patient.


Våra kunder

Vi vänder oss till Aukt. Hudterapeuter, legitimerad personal, privata kliniker samt salonger med avancerad hudvård. Viss del av vårt sortiment erbjuds även i kosmetiska butiker/kedjor. Vårt mål är att skapa tillväxt och lönsamhet åt våra kunder genom de resultatinriktade produkter och behandlingar vi representerar. Med ett brett attraktivt utbud ger vi våra kunder möjlighet att kontinuerligt utvecklas. En investering i något eller några av våra koncept ska alltid snabbt omsättas och omvandlas till ökad lönsamhet.  Vi värdesätter långsiktiga relationer framför enstaka affärer och är mer kollegor än renodlad leverantör med våra kunder.

Våra samarbetspartners 

Vi är 100% officiella representanter och återförsäljare för var och en av de tillverkare vi representerar. Vår portfölj av produkter, instrument och utrustningar är noga sammansatt med fokus på Estetisk Hudvård och CE-märkta medicintekniska produkter och behandlingar. Vår ambition är att representera framtidens utveckling snarare än att följa marknadens trender.
- Din garanti för högsta kvalitet!

Vi gör medvetna val av leverantörer och prioriterar att representera leverantörer av högsta renommé. Våra tillverkares tillverkningsprocesser är ISO-certifierade, deras produkter, utrustningar och instrument väl beprövade med lång historik. Innan lansering gör vi utvärderingar i egen klinik innan vi tar upp en produkt och/eller behandling i vårt sortiment.
- Din garanti för erfarenhet!

VÄLKOMMEN TILL EN SPÄNNANDE VÄRLD FULL AV MÖJLIGHETER!

En värld full av möjligheter

Utforska vårt utbud av internationella varumärken

Se alla varumärken

Tebiskin

TEBISKIN är avancerad hudvård i potenta styrkor med vetenskaplig dignitet. Produkter och behandlingar står för innovativt nytänkande baserat på marknadens senaste patenterade teknologier.

Om Tebiskin

EXOSOMER

Inom den medicinska världen har exosomer studerats i decennier, inom allt från håravfall, bensår till cancer. Nu gör de entré inom den avancerade hudvården.

Om EXOSOMER

V-TECH EXOSOME (VM Corporation)

Syntetiska biomimetiska Exosomer i steril cocktail med Polynukleotider och stamceller.

Om V-TECH EXOSOME (VM Corporation)

EXO OX EXOSOME (Skymedic)

EXO OX är plantbaserade Exosomer i marknadens högsta koncentration, 75 miljarder partikelenheter.

Om EXO OX EXOSOME (Skymedic)

Aknicare

ETT MULTIFUNKTIONELLT BEHANDLINGSPROGRAM MED KLINISKT DOKUMENTERAD EFFEKT

 

Om Aknicare

Rosacure

DEN INTELLIGENTA BEHANDLINGEN VID ROSACEA
Fritt från Antibiotika - Ger varken irritation eller ljuskänslighet

Om Rosacure

Synchroline

- DEN ENKLA VÄGEN TILL FRISK HUD!

SYNCHROLINE är en avancerad hudvård som även omfattar medicintekniska produkter.

Om Synchroline

Enerpeel

MARKNADENS BREDASTE UTBUD

ENERPEEL är det enda Peelkonceptet på marknaden som med kliniska ingredienser erbjuder Dig ett komplett utbud med olika verkningsmekanismer för individuell behandling.

Om Enerpeel

Fillast

FILLAST är ett exklusivt koncept med avancerad antiåldrandevård där den biologiska tillgängligheten av den värdefulla Hyaluronsyran stimuleras.

Om Fillast

PRX-T33

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.

Om PRX-T33

Ice Mask

IceMask är en ”torr” Sheetmask med multifunktionella egenskaper. Den ger snabbt svalkande och uppstramande känsla.

Om Ice Mask

IcePeel

KEMISK PEELING + CRYOTERAPI

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbart resultat.

Om IcePeel

Medical Pen (Microneedling)

MEDICAL PEN & NEEDLE BOOSTER

Needle booster är en kombination av Medical Pen Microneedling och potenta Deep Serum med aktiva ingredienser. 

Om Medical Pen (Microneedling)

Fotoage LED-Terapi

LED-terapi är en välbeprövad och väldokumenterad behandling med multifunktionella, effektiva och snabbverkande egenskaper på en rad olika hudtillstånd.

Om Fotoage LED-Terapi

Skinox

- Ett fristående koncept av potenta Peels och Serum
SkinOx konceptet är utvecklat av SKYMEDIC som del i FOTOAGE PDT-baserade LED-ljus behandling. 

Om Skinox

V-Carbon

Anti-age Peeling med aktivt kol
V CARBON SYSTEM är en tvåstegsbehandling baserad på de 2 komponenterna, V Carbon Film och V Carbon Spray.

Om V-Carbon

Gelish VS

GELISH VS är en tvåstegsbehandling baserad på de 2 komponenterna ZK Peel och VS Crystal Pudding.

Om Gelish VS

Actv8skn

- FÖRSTÅR HUDENS KOMMUNIKATION!

ACTV8SKN (”Activate Skin”) är en innovation inom avancerad hudvård. 

Om Actv8skn

Retix.C

Retix.C skapades 2012 av Urgo Group, ett franskt läkemedlelsföretag. En världsexpert och ledare inom
anatomi och hudens fysiologi.

 

Om Retix.C

R.Pen

R.Pen från Urgo Aesthetics är en sladdlös microneedling penna med LED-Derma BioLights system som fungerar stödjande vid behandling- förstärker effekterna av behandlingarna och absorbtion av aktiva ämnen. Välj ljus efter indikation acne, pigmenteringar, anti-age, renande, grov, känslig och vaskulär hud.

Om R.Pen

DreamWeave

DreamWeave, ”mirakelmascarorna” som trots regn, tårar, tuffa och svettiga träningspass sitter där den ska utan att smeta, rinna eller sota.

Om DreamWeave

SwissEstetics

Swiss Estetics högkvalitativa Sheetmasks erbjuds både som mask i behandling och/eller kan även rekommenderas som mask för hemmabruk.

Om SwissEstetics

Terre del Garda

I den romantiska sagan berättas det om en ädel jungfru som mötte en parfymmakare från Venedig. 

Om Terre del Garda

DPM Salongsprodukter

Upptäck vårt sortiment med massor av kompletterande produkter för Din verksamhet.

Om DPM Salongsprodukter

Redo för nya utmaningar

Bli vår nästa återförsäljare

Komplettera Ditt utbud och öka Dina intäkter! Etablera nya behandlingar mot nya målgrupper och/eller stärk och behåll Din ledande position genom att utveckla Dig mot befintliga kunder.Oavsett vilket mål Du har erbjuder Derma ProMedical en värld av möjligheter.

Läs mer