Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se

Bredda din kunskap

Utbilda dig hos oss

Anmäl dig till kurs

Kunskap är lätt att bära med väger tungt

Vi erbjuder rena kurser för Dig som bestämt Dig för att ta in något av våra koncept med antingen PRX-T33, REVERSE, TEBISKIN/ENERPEEL, MEDICAL PEN eller FOTOAGE. Kurserna är kostnadsfria då de ingår i priset av startpaketen. Kursdatum uppdateras med jämna mellanrum. Klicka på respektive kurs till vänster för att läsa mer.

Aktuella kurser

KURS TEBISKIN / ENERPEEL

ENERPEEL har marknadens bredaste sortiment av Kemiska Peels, samtliga CE-märkta i högsta klassen för medicintekniska produkter (Klass IIa-III).

Om KURS TEBISKIN / ENERPEEL

KURS FOTOAGE

PDT-BASERAD LED-TERAPI Marknadens mest kompletta och komplexa LED-system KEMISK PEELING • PDT-SERUM • 4-FÄRGERS LED

Om KURS FOTOAGE

KURS PRX-T33

En avancerad teknologi för djup biorevitalisering och hudföryngring av både vävnad och funktioner. En unik behandling som trots dess potenta innehåll (bl.a. 33% TCA + Väteperoxid) lämpar sig för alla hudtyper och alla årstider. PRX ger varken ljuskänslighet eller social begränsning. Det är även en behandling som kan kombineras som förstärkning till en rad andra avancerade teknologier som t ex Microneedling. PRX är CE-märkt som medicinteknisk produkt.

Om KURS PRX-T33

KURS MEDICALPEN

Medial Pen erbjuder ett komplett koncept för Microneedling. Förbehandling med specifika Peels för olika indikationer speciellt lämpliga vid Microneedling samt matchande preparatstimulerande serum. I denna kurs går vi igenom syfte, indikation och möjligheter med Microneedlingens behandling. Specifika protokoll för Antiage/Pigmenteringar/Ärrbehandling/Strier mm

Om KURS MEDICALPEN

DPM Academy - SKIN DEEP 20-21 Januari

DPM Academy 2024 är den åttonde upplagan, där vi samlar Dig som vill tillhöra hudvårdseliten genom att ständigt utveckla Dig och fördjupa Din kompetens. Nu väntar ännu en sprängfylld helg med kunskap och gemenskap på vackra Hotell J, Nacka Strand. Välkommen att anmäla Dig till årets höjdpunkt!

Om DPM Academy - SKIN DEEP 20-21 Januari

Våra utbildare

Emma Nilsson Larsson

Representant för Stockholm

Auktoriserad Hudterapeut

0371-56 60 64
emma@dermapromedical.se
Hege Wikner Femtehjell

Representant för Västra/Norra Sverige

Auktoriserad Hudterapeut

0371-56 60 67
hege@dermapromedical.se
Katrin "Kattis" Malmsten

Representant för Södra/Östra Sverige

Auktoriserad Hudterapeut

0371-56 60 66
kattis@dermapromedical.se