Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se

Bredda din kunskap

Utbilda dig hos oss

Anmäl dig till kurs

Kunskap är lätt att bära med väger tungt

Vi erbjuder rena kurser för Dig som bestämt Dig för att ta in något av våra koncept med antingen PRX-T33, REVERSE, TEBISKIN/ENERPEEL, MEDICAL PEN eller FOTOAGE. Kurserna är kostnadsfria då de ingår i priset av startpaketen. Kursdatum uppdateras med jämna mellanrum. Klicka på respektive kurs till vänster för att läsa mer.

Aktuella kurser

EXKLUSIV WORKSHOP DR. CHMIELEWSKI

Stolt presenterar vi nu ett unikt tillfälle för Er att ta del av exklusiv workshop i två delar. Vid 2 tillfällen möter Ni en av Polens mest välkända profiler inom Estetisk Dermatologi, Dr. Chmielewski.

Om EXKLUSIV WORKSHOP DR. CHMIELEWSKI

WEBINAR - V-TECH EXOSOMER & POLYNUKLEOTIDER

Webinar med Dr. Silva, VM-Corporation

Om WEBINAR - V-TECH EXOSOMER & POLYNUKLEOTIDER

KURS RETIX.C

Varumärket Retix.C® är ledande inom retinolbehandlingar och en pionjär inom den synergistiska kombinationen av retinoider med TGFβ-tillväxtfaktorn för maximal föryngringseffekt med minimal irritationspotential.

Om KURS RETIX.C

KURS PRX-T33 - Auktoriserat PRX-Therapy Center

Avancerad teknologi för djup biorevitalisering och hudföryngring av både vävnad och funktioner. En unik behandling som trots dess potenta innehåll (bl.a. 33% TCA + Väteperoxid) ger få eller inga oönskade sidoeffekter. Lämpar sig för alla hudtyper och alla årstider. Används som enskild behandling eller i kombination med andra teknologier som t ex Microneedling, Radiofrekvens, HiFu, Injektionsbehandlingar mm. PRXT33 är CE-märkt som medicinteknisk produkt och minsta behörighet för utbildning och handhavare är Hudterapeut med SHR-godkänd utbildning alt legitimerad personal.

Om KURS PRX-T33 - Auktoriserat PRX-Therapy Center

KURS FOTOAGE

PDT-BASERAD LED-TERAPI Marknadens mest kompletta och komplexa LED-system KEMISK PEELING • PDT-SERUM • 4-FÄRGERS LED

Om KURS FOTOAGE

KURS TEBISKIN / ENERPEEL

ENERPEEL har marknadens bredaste sortiment av Kemiska Peels, samtliga CE-märkta i högsta klassen för medicintekniska produkter (Klass IIa-III).

Om KURS TEBISKIN / ENERPEEL

KURS - R.Pen (Microneedling)

Med R.Pen kan man anpassa och gradera behandlingarnas intensitet beroende på behandlingssteg samt nålhuvud.

Om KURS - R.Pen (Microneedling)

KURS MEDICALPEN

Medial Pen erbjuder ett komplett koncept för Microneedling. Förbehandling med specifika Peels för olika indikationer speciellt lämpliga vid Microneedling samt matchande preparatstimulerande serum. I denna kurs går vi igenom syfte, indikation och möjligheter med Microneedlingens behandling. Specifika protokoll för Antiage/Pigmenteringar/Ärrbehandling/Strier mm

Om KURS MEDICALPEN

REFRESH TEBISKIN ENERPEEL - BLI PROFFS PÅ PEELS

ENERPEEL har marknadens bredaste sortiment av Kemiska Peels, samtliga CE-märkta i högsta klassen för medicintekniska produkter (Klass IIa-III). TEBISKIN är hemvården med kompletta och specifika behandlingsprotokoll till ENERPEEL.

Om REFRESH TEBISKIN ENERPEEL - BLI PROFFS PÅ PEELS

REFRESH SYNCHROLINE

SYNCHROLINE omfattar CE-märkta hudvårdsprodukter (medicintekniskt klassade produkter). CE-klassningen, tillåter till skillnad mot kosmetiskt klassade produkter, specifika substanser och högre koncentrationer av aktiva ingredienser, Din garanti för kvalitetssäkrad och effektiv vård. SYNCHROLINE är Avancerad Hudvård baserat på vetenskap och ultramoderna teknologier. I högkoncentrerad formula erbjuds resultatinriktad problemlösning vid Acne, Rosacea och Pigmenteringar. Med enkla hudvårdsrutiner erbjuder konceptet effektiv hudförbättring och verkar aktivt förebyggande mot hudens åldrande.

Om REFRESH SYNCHROLINE

INTRO - Föreläsningsintro Retix.C

Varumärket Retix.C® är ledande inom retinolbehandlingar och en pionjär inom den synergistiska kombinationen av retinoider med TGFβ-tillväxtfaktorn för maximal föryngringseffekt med minimal irritationspotential.

Om INTRO - Föreläsningsintro Retix.C

INTRO - Föreläsningsintro FOTOAGE, PDT-baserat LED-ljus

Lär dig grunden till LED-ljus och hur FOTOAGE, marknadens enda PDT-baserade LED-terapi skiljer sig från andra LED-system. Komplett och högre effekt.

Om INTRO - Föreläsningsintro FOTOAGE, PDT-baserat LED-ljus

INTRO - Föreläsningsintro Aknicare

Lär dig bakgrunden till acne, dess orsaker, stadier och indikationer. Vi orienterar dig även i acnebehandling med AKNICARE, marknadens enda koncept som omfattar både ut- och invärtes behandling av samtliga 4 grundorsaker för acne.

Om INTRO - Föreläsningsintro Aknicare

INTRO - Föreläsningsintro Rosacure

Lär dig bakgrunden till rosacea, dess orsaker, stadier och indikationer. Vi orienterar dig även i rosaceabehandling med ROSACURE, marknadens enda koncept som omfattar både ut- och invärtes behandling vid olika stadier av rosacea.

Om INTRO - Föreläsningsintro Rosacure

Våra utbildare

Emma Nilsson Larsson

Representant för Stockholm

Auktoriserad Hudterapeut

0371-56 60 64
emma@dermapromedical.se
Hege Wikner Femtehjell

Representant för Västra/Norra Sverige

Auktoriserad Hudterapeut

0371-56 60 67
hege@dermapromedical.se
Katrin "Kattis" Malmsten

Representant för Södra/Östra Sverige

Auktoriserad Hudterapeut

0371-56 60 66
kattis@dermapromedical.se