Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se

Skinox

- Ett fristående koncept av potenta Peels och Serum
SkinOx konceptet är utvecklat av SKYMEDIC som del i FOTOAGE PDT-baserade LED-ljus behandling. Konceptet består av Kemiska Peel Cocktails, PDT-serum, Hemvårdsserum och Deep Serum för Microneedling. Produkterna är koncentrerade, mycket potenta och flera av serumen omfattas av patenterade teknologier. Med SkinOx får du möjlighet till anpassade behandlingar för de 4 vanligaste hudtillstånden, Acne, Rosacea, Pigmenteringar och Åldrad Hud. SkinOx konceptet ger snabba, tydliga resultat i enkelt handhavande. Ett verktyg som ger bred användning på salongen, allt från enskild behandlingar till kombinationsbehandlingar med t ex LED-terapi, Microneedling, IPL och andra minimialinvasiva procedurer där förstärk och långtidsverkande resultat är ledord.

SKINOX PEELS (pH 1.7-3.0)
Keratoplastiska Peels i innovativ cocktail formula med, en unik Peel Cocktal för var indikation (Acne, Rosacea, Pigmenteringar, Åldrad hud). Den keratoplastiska formulan ger en ytterst potent Peel samtidigt som den är mindre aggressiv tack vare att den snarare ”smälter” epidermala strukturer än luckrar upp. Effekten blir att överhuden reduceras samtidigt som kanaler skapas genom överhudens strukturer vilket ger utomordentliga förutsättningar till utökat upptag. Skapa en signaturbehandling där SkinOx Peels blir en del i var ansiktsbehandling för maximal effekt i var behandling, helt individanpassat.

BLEMISH vid oren hud, acne och acnerelaterade tillstånd
REDNESS vid rosacea, rodnadsbenägen hud
DARK SPOTS vid pigmenteringar och/eller ljusåldrad hud
WRINKLES vid ålderstecken (cellförnyelse, fasthet, lyster etc)

SKINOX SERUM
SkinOx Serum är marknadens första och enda serum baserade på plantceller med stamcellskultur. Det finns två versioner på serum, för konsument (Hemvårdsserum) och i 2 professionella versioner för salong/klinik utvecklade för LED-terapi (PDT-baserade serum) respektive Microneedling (Deep Serum). Med över 40 års erfarenhet och 4 patenterade stamcells teknologier som bl a tillåter stamcellernas maximala tillväxtpotential, aktiva substansers ökade biologiska tillgänglighet, förbättrad biosyntes och ökad molekylär synergi, är SkinOx Serum unika i sitt slag. Högkoncentrerade, aktiva, rena och individanpassade efter indikation.

- HEMVÅRDSSERUM (Konsumentserum)
Dessa serum är potenta serum som matchar respektive indikation (Acne, Rosacea, Pigmenteringar och Åldrad Hud) och behandling på salong/klinik. De vårdar och förstärker den professionella behandlingen och fortsätter tillföra aktiva ingredienser som samverkar med behandlingens stimulering. De innehåller samma rena koncept som de professionella serumen och kan med fördel även användas som fristående serum att kombinera med annan valfri hudvård. SkinOx Hemvårdsserum är för den medvetna konsumenten som söker hög kvalitet och individuellt anpassat serum.

BLEMISH vid oren hud, acnerelaterade hudtillstånd
REDNESS vid reaktiv, rodnadsbenägen och rosacea
FOTOSKINOX vid pigmenteringar, ljusåldrad hud
HYALUROX vid åldrad hud (collagenstimulering, fukt, fyllighet och fasthet)

- PDT SERUM (LED-ljus terapi)
Dessa serum är marknadens enda med ljusreaktiva substanser speciellt utvecklade för FOTOAGE LED-terapi (Photo Dynamic Therapy). Genom att kombinera LED-terapi med PDT blir ljuseffekten både betydligt mer intensiv och djupgående samtidigt som huden prepareras med aktiva ingredienser som främjar indikationen behandlingen verkar för. Du levererar snabbare resultat på kortare tid. Serumen anpassas efter behandlingsindikation.

BLEMISH vid acnerelaterat tillstånd
REDNESS vid rosacea, reaktiv, rodnadsbenägen hud
DARK SPOTS vid pigmenteringar och ljusåldrad hud
WRINKLES vid åldrad hud (collagenstimulering, fukt, fyllighet och fasthet)

- DEEP SERUM (Microneedling)
Dessa serum innehåller lyofiliserade aktiva ingredienser. Lyofiliseringen innebär att substanser först fryses för att under vacuum i låga temperaturer torkas. Det är samma teknologi som används inom bioteknik och biomedicinsk teknologi för att bevara vacciner, blodprover, renade proteiner etc. I SkinOx serum gör teknologin serumen högrenade, koncentrerade och bevarar de aktiva ingrediensernas potential i högre grad. SkinOx serum är speciellt utvecklade för att ge maximala resultat av din Microneedling. Serumen anpassas efter indikation.

HYALUROX vid åldrad hud för ökad cellförnyelse, fyllighet, och fukt.
FOTOSKINOX vid pigmenteringar och ljusåldrad hud.
COLAGENOX vid åldrad hud för collagenstimulering, ökad fasthet, fukt samt vid ärr och bristningar.