Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se
Product

Synchroline

Rosacure Mask Leave-On 50 ml

Artnr:M17C

Kort beskrivning
Rosacure Mask Leave-on Hidden Gel-Mask är en lugnande Mask avsedd för rodnande, känslig, irriterad hud med ytliga blodkärl.
Du saknar behörighet för denna artikel.
Vänligen kontakta oss på tel 0371-18466 eller mail info@dermapromedical.se

Rosacure Mask Leave-on Hidden Gel-Mask är en lugnande Mask avsedd för rodnande, känslig, irriterad hud med ytliga blodkärl. Med en innovativ formel som karaktäriseras av en mycket lugnade effekt. Den ökar hudens toleranströskel genom att reducera obehag, som stickande och svidande känslor, typiska för känsliga och hyperreaktiva hudtyper. Kontrollerar och minskar rodnad genom att reducera ytliga mindre blodkärl.

Applicera 2,5 ml på väl rengjord hud, vilket motsvaras av tre pump på den luftfria förpackningen, genom att varsamt massera tills den är jämnt utspridd över området som ska behandlas. Masken behöver inte tvättas av men om man ändå vill göra det, använd i så fall en fuktig bomullspad.

AQUA (WATER), DIMETHYL SULFONE, GLYCERIN, XYLITOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, OLIGOPEPTIDE-10, CAPRYLYL GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL