Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se
Product

Retix.C

Retix.C Ultra Repair Nano-Mask

Storlek: 8-pack

|

Artnr:RE-MU

Kort beskrivning
Nanofiberteknologi som skapar en tredimensionell struktur av biocellulosa, säkerställer en mycket hög absorption och aktiv frisättning av tre former av hyaluronsyra och ektoin- EctoHyal Complex 3.0
Du saknar behörighet för denna artikel.
Vänligen kontakta oss på tel 0371-18466 eller mail info@dermapromedical.se

Nanofiberteknologi som skapar en tredimensionell struktur av biocellulosa, säkerställer en mycket hög absorption och aktiv frisättning av tre former av hyaluronsyra och ektoin- EctoHyal Complex 3.0.

Biocellulosa som ett material som används i kosmetologin och medicin för regenerering, fäster perfekt vid behandlingsområdet och skapar effekten av en andra hud. Maskens aktiva ingredienser lugnar, minskar rodnad och den obehagliga känslan av täthet.

  • ECTOHYAL COMPLEX 3.0 är en kombination av de unika egenskaperna hos ektoin och tre former av hyaluronsyra för optimal återfuktning på flera nivåer och lindring av hudirritation. Ektoin skyddar mot fotoåldring av huden, stärker även barriärfunktionen och stöder reparationsfunktioner, är en ingrediens med bevisad anti-age effekt
  • BISABOLOL en ingrediens med mycket starka antiinflammatoriska och hudlindrande egenskaper. Påskyndar läkningsprocessen, lugnar irriterad och känslig hud.