Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se
Product

Enerpeel

Enerpeel EL-paket

Storlek: 14 behandlingar

|

Artnr:DPM-EEL

Kort beskrivning
Eye & Lip Ögonbehandling- Kemisk Peeling Speciellt utvecklad för ögonområdet
Du saknar behörighet för denna artikel.
Vänligen kontakta oss på tel 0371-18466 eller mail info@dermapromedical.se

Kemisk Peeling med Mandelsyra/Äppelsyra/Mjölksyra
Ögonen är ett område med tunn, känsligare hud, därför ett område som oftast bör undvikas vid mer potenta antiåldrande behandlingar. Samtidigt ett område där ålderstecken oftast kommer först och syns som mest. ENERPEEL E&L PLUS är en behandling med kemisk peeling som är speciellt utvecklat för att behandla området runt ögonen, inkl nedre och övre ögonlock. Behandlingen utförs som kur och vänder sig till den medvetna konsumenten som är angelägen om att motverka och förebygga ålderstecken samt vårda för att reducera rynkor/linjer för att bevara jämn textur och pigmentering.
ENERPEEL E&L PLUS
Fördelar
ENERPEEL E&L PLUS är en unik specialbehandling som hjälper Din kund bevara hudens ungdomliga struktur runt ögonen. Jämnar ut hudton och motverkar hudens åldrande process. Behandlingen ger inga direkta obehag och är enkel att utföra. Kan kombineras som ett led i annan anti-age behandling.
Det finns få behandlingar speciellt utvecklade för området runt ögonen. Med ENERPEEL E&L PLUS tillgodoser Du Dina kunders behov och får möjlighet att erbjuda en speciell behandling för just ögonområdet som är många kunder besvärsområde.

• Mandelsyra 20%
• Äppelsyra 15%
• Mjölksyra 10%

Artnr. Namn Antal
P-EL-PLUS Kort datum! Enerpeel EL PLUS 2-pack, 14 behandlingar 1 st
IM-EM-32 ICEMask Eye Mask 32-pack 1 st
T20 Tebiskin Reticap EL, Spf 15 3 st
T20 Tebiskin Reticap EL, Spf 15 1 st, Cabin