Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se
Product

Actv8skn

Actv8skn Actuator Rejuvenating Skin, 30 ml

Storlek: 30 ml

|

Artnr:AC-SKN

Kort beskrivning
Serumkoncentrat med multifunktionella revitaliserande och rejuvenerande egenskaper. Med hög andel potenta tillväxtfaktorer stimulerar serumet för ökad fukt, fasthet och elasticitet. Tillför antioxidanter som aktivt skyddar mot negativa effekter av fria syreradikaler och miljöföroreningar för att bevarar hudens kvalitet.
Du saknar behörighet för denna artikel.
Vänligen kontakta oss på tel 0371-18466 eller mail info@dermapromedical.se

ACTV8SKN Rejuvenating Skin Acutator är ett exklusivt serum, den mest potenta produkten i serien. Serumet har hög andel aktiva ingredienser som på ett sofistikerat sätt motverkar hudens åldrande, vårdar och underhåller för bästa kvalitet. De aktiva ingredienserna är noga sammansatta för att samverka med huden och skapa bästa förutsättningar för frisk hud som utstrålar lyster och fräschör.

ACTV8SKN Rejuvenation Skin Actuator verkar för en rad hudförbättrande egenskaper:
- Ökad fukt och lyster
- Ökad volym och fyllighet
- Ökad fasthet och elasticitet
- Motverkar och förebygger hudens ålderstecken

SPECIALOMRÅDEN - Fillers och/eller Microneedling
ACTV8SKN Rejuvenation Skin Actuator är även speciellt lämpligt efter injektionsbehandling med hyaluronsyra (Fillers). Serumet ökar den biologiska tillgängligheten och motverka nedbrytning av naturligt befintlig och/eller implanterad hyaluronsyra med syfte att förstärka och förlänga resultat. Serumet är även speciellt lämpligt efter Microneedling för att balanseras och återhämta huden. Som hemvård till Microneedling samverkar ACTV8SKN Rejuvenation Skin Actuator för ökad fasthet och elastictet. Dessutom får huden ökad fukt, fyllighet och lyster.

Används morgon och kväll under dag-/nattkräm på väl rengjord hud. Ca två pump fördelas med fingertopparna över ansikte och hals.