Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se
Product

Gelish VS

Gelish VS-paket

Storlek: Kit

|

Artnr:DPM-GVS

Kort beskrivning
GELISH VS ger omedelbar fräsch textur och lyster. Verkar djupt återfuktande med revitaliserande egenskaper. Behandlingen kombinerar hybrid 3-fas peeling med probiotika, stamceller och vitaminer.
Du saknar behörighet för denna artikel.
Vänligen kontakta oss på tel 0371-18466 eller mail info@dermapromedical.se

GELISH VS är snabbverkande behandling för alla hudtyper, och årstider. En resultatinriktad 2-stegsbehandling (ZK Peel + VS Crystal Pudding Mask) som med omedelbar effekt ger djup återfuktande behandling för att utstråla liv, lyster och vitalitet. Den berikar huden med ovärderliga stamceller från plantextrakt, probiotika och antioxidanter.

Behandlingen har ett enkelt handhavande, kan användas som enskild behandling eller i kombination med ansiktsbehandling som ett avancerat avslut. Den är behaglig, väldoftande och ger en angenäm uppfriskande upplevelse utöver det vanliga.

O.p 5,792:-

För vem?
Den medvetna och kräsna konsumenten som söker en effektiv och avancerad behandling som ger tydliga resultat redan vid första tillfället. Behandlingens specifika indikationer är djup återfuktning, lyster och revitalisering för fräsch fast, ren och klar hud med lyster. Stålande fräsch hud med lyxig känsla.

GELISH VS kommer i ett 2-stegskit med de två komponenterna ZK PEEL och VS CRYSTAL PUDDING MASK.

ZK PEEL
Innehåller en hybrid 3-faspeeling med en bas av både vätska, gelé och olja som tillgodoser hudens både hydrofila och lipofila strukturer. Den innehåller bla Bärnstenssyra, Ferulinsyra, Floretinsyra och AHA-komplex. Den berikar huden med bl a vitaminkomplex, hyaluronsyra, essentiella fettsyror, probiotika och stamceller från plantcellsextrakt. 

VS CRYSTAL PUDDING
Innehåller collagenstimulerande flytande kristaller och mikrosfärer från polylactic syra. Masken närar och berikar med essentiella fettsyror från avokado och citrus. Probiotika och vitaminer tillför rikligt med fukt, skyddar från oxidativ stress och stärker hudens barriärfunktion.

Artnr. Namn Antal
V-ZK ZK Peel 1 x 30 ml
V-S VS System Crystal Pudding 3 x 30 ml