Näringsinriktad Hudterapeut

Nina Jonasson

Utbildningen riktar sig till dig som har huden som arbetsområde och vill hjälpa dina kunder till en bättre hudhälsa och balans näringsmässigt och mer långsiktigt.

Kosten, livsstilen och näringsupptaget är avgörande för en väl fungerande kropp och hud. Huden är tillsammans med tarm, njurar, lever och tarm, ett viktigt avgiftningsorgan och är som alla andra organ i kroppen beroende av näring för att kunna fungera optimalt.

Det som är grundläggande för en frisk kropp är matsmältningen. Därför är mage-och tarmfunktionen en stor och viktig del av utbildningsmaterialet. Materialet är fokuserat på att förstå på vilket sätt nedsatta funktioner i kroppen påverkar huden och hur vi som terapeuter kan hjälpa vår klient till att inse hur viktig kost och livsstil är för att uppnå bästa resultat.

Kursen är online med inlästa föreläsningar och power-point presentationer. Till varje ”lektion” finns en utskriftbar PDF för att kunna anteckna under tiden föreläsningen pågår

Kursen är uppdelad i kortare avsnitt för att du ska kunna sitta ner en stund då och då när du har tid utanför din arbetstid. Avsnitten kan med fördel lyssnas på flera gånger för att repetera.

Har du en längtan att utveckla dig och ge kunden mer än vad de väntat sig så är detta kursen för dig.

Du hittar mer information på www.ninajonasson.se. Vill du kontakta mig: info@ninajonasson.se

 

Nina Jonasson, Hud-och Näringsterapeut, Hudkliniken i Ystad, 0704973560

 

Holistisk Hudhälsa