Lager


Till ”Loftet” söker vi nu en strukturerade stjärna som kan ta hand om vårt lager och sköta logistiken för gott flöde i vår business. Ansvara för de löpande in-/utleveranserna och hålla ordning i lagrets hyllor. Miljön är ren, trivsam, familjär och lite trångbott. De produkter vi säljer är inom Hudvård och Estetisk dermatologi och våra kunder är Hudsalonger och/eller privata kliniker över hela landet. Våra leverantörer finns mestadels inom Europa.

 Lager

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN…


Dina uppgifter är att löpande packa dagens ordrar för utleverans och boka upphämtning för vidare transport ut till våra kunder runt om i vårt avlånga land. Du håller efter och fyller på våra lagerhyllor, håller koll på när material tar slut och skriver ut kampanjmaterial som hör till aktuellt material. Du ser till lagrets löpande underhåll och har även ansvaret för vård av lokalerna. Vi driver även FACES Hudvårdscenter så kan hända Du även får rycka in som extrapersonal på salongen.

VI SÖKER EN UNIK PERSON…

För oss är det viktigast att Du passar in i vår starka företagskultur. Du har en mogen inställning till arbete, hög arbetsmoral med både förmågan och viljan att göra Ditt absolut bästa.

Du är en unik person:

… som vill leverera var dag!
Du är flexibel samt av naturen ambitiös och engagerad. Strukturerat tar Du egna initiativ och ansvar för att arbetsuppgifter går från start till mål inom angivet tidsperspektiv. Du har hög arbetsmoral, är lättsam och karismatisk. Din personlighet omfattar god samarbetsförmåga även utanför ramarna för just Dina arbetsuppgifter. Du blir ensam i tjänsten av specifik karaktär men del i ett familjärt team som jobbar tätt tillsammans.

… som vill trivas på jobbet var dag!
Företaget som är på stark tillväxt, präglas av stor entreprenörsanda med höga ambitioner, varför det stundom är tvära kast och/eller högt tempo. Du värdesätter mjuka värden i arbetsmiljön och bjuder på Dig själv när vi går utanför boxen för att ha roligt tillsammans. Vi jobbar efter jämlik, rättvis policy där alla har lika värde och är tillsammans flexibla medarbetare som bidrar till tryggt och gemytligt arbetsklimat.

DIN BAKGRUND…

Tidigare arbete inom lager och logistik är meriterande men inget krav. Datorvana (PC miljö) så du kan ta hand om och printa material och boka upphämtningar. Viktigast är att du är lättlärd, flexibel, kan jobba självständigt, har förmåga att se vad som behöver göras och har social begåvning.

VI ERBJUDER…

Del i sammansvetsat gäng med utpräglad företagskultur. Avtalsenlig lön med kompletterande pensionsförsäkring samt bonus och förmåner.

För ansökan eller mer information:
elizabeth@dermapromedical.se