Grafisk Design

Graphic DesignTill ”Loftet” söker vi nu Dig kreativa stjärna som sprudlar av kreativitet och som vill låta bildskärmen sprida ljus över Dig om dagarna medan Dina fingerfärdiga händer dansar snabbt och lätt över tangentbordet.

Beskrivning av tjänsten…

Dina uppgifter är huvudsakligen att skapa företagets grafiska material, göra layout till olika annons-/marknads-/konsument-/butiks- och säljmaterial. Du underhåller våra hemsidor och återförsäljarportal samt uppdaterar sociala medier. Till uppgiften hör även foto-/filmkunskap för bildredigering och att göra kortare introduktionsfilmer etc. Ett tekniskt sinne är både rekommenderat och meriterande.

Vi söker en unik person…

För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur, än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete, hög arbetsmoral med både förmågan och viljan att göra Ditt absolut bästa.

Du är en unik person:

… som vill leverera var dag!
Du är utåtriktad och har talets gåva samt av natur ambitiös och engagerad. Strukturerat tar Du egna initiativ och ansvar för att arbetsuppgifter går från start till mål inom angivet tidsperspektiv. Du har hög arbetsmoral, är lättsam och karismatisk. Din personlighet omfattar god samarbetsförmåga även utanför ramarna för just Dina arbetsuppgifter. Du drivs av utmaningar och har skaparglädje med inställningen att inget är omöjligt. Du blir ensam i tjänsten av specifik karaktär men del i ett familjärt team som jobbar tätt tillsammans.

… som vill trivas på jobbet var dag!
Företaget som är på stark tillväxt, präglas av stor entreprenörsanda med höga ambitioner, varför det stundom är tvära kast och/eller högt tempo. Du värdesätter mjuka värden i arbetsmiljön och bjuder på Dig själv när vi går utanför boxen för att ha roligt tillsammans. Vi jobbar efter jämlik, rättvis policy där alla har lika värde och är tillsammans flexibla medarbetare som bidrar till tryggt och gemytligt arbetsklimat.

Din bakgrund…

Utbildning inom kommunikation, grafisk design och/eller marknadsföring. Du har estetiskt sinne och har tidigare arbetat med framtagning av grafiskt material med goda färdigheter i InDesign, Illustrator, Photoshop. Vi jobbar med utländska tillverkande företag varför Du ska kunna uttrycka Dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

  • Program Du obehindrat måste kunna hantera:
    Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop samt Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint, Outlook)
    iMovie (enklare filmredigering)

  • Webbaserade program du obehindrat måste kunna hantera:
    Digitala nyhetsbrev, Umbraco webbplattform, Facebook, Instagram

Vi jobbar idag i Mac-miljö men är flexibla då vi står inför att byta system.

Vi erbjuder…

Stimulerande och varierande uppgifter i utpräglad företagskultur. Avtalsenlig lön med kompletterande pensionsförsäkring samt bonus och förmåner.

För ansökan eller mer information:
elizabeth@dermapromedical.se